[O2] TUTORIAL - Montaż podświetlenia przestrzeni na nogi
Zwiń
X
-
Ale nie byłem pewien swojej odpowiedzi.Zamieszczone przez gradek Zobacz wpispopek1916 sam rozwiązałeś problem. Masz nie odpowiednią końcówkę przewodu.
To jeszcze proszę mnie upewnić czy ta z linku podejdzie.
Pozdrawiam.
Zostaw komentarz:
-
-
Dzięki za linka. Z tego spisu chyba wynika że wystarczy wyjąć zawleczke i się wpiąć.
Ja wygrzebalem jeszcze na tej stronie
Blog poświęcony modyfikacjom i ulepszeniom przeprowadzanym na samochodach marki VW. Zawiera również opisy ciekawostek, akcesoriów i doraźnych napraw.
że w borda wpinamy się końcówka że zdjęcia nr. 1 a ja mam taką jak na zdjęci nr. 2.
Zostaw komentarz:
-
-
No właśnie tą zawleczke wyciągnąlem i dalej nic. Rozmawiałem z chłopakiem który robił mi całą wiązke i mówi że tą kostkę można jeszcze otworzyć. Obejrzałem ją dziś ze dwadzieścia razy i nie doszedłem jak to zrobić. A pin jest trochę za gruby żeby wpiąć się od góry. W O2 FL widziałem na YouTube na kanale krzynol garaż że takową kostkę można otworzyć.
Zostaw komentarz:
-
-
według mnie to musisz wyjąć to różowe "coś"
wygląda to jak blokada/wsuwka zabezpieczająca piny przed wypadaniem wstecz
a tu na stronie 88 albo 89 masz jak to rozebrać

https://porsche.snapon.com/forms/aud...vas1978.35.pdf
miłej zabawyOstatnio edytowany przez Przemek_i; 26272.
Zostaw komentarz:
-
-
Witam. Odkopie trochę temat ale potrzebuję pomocy. Dziś zabrałem się za montaż oświetlenia przestrzeni na nogi i natknąłem się na spory problem. Mianowicie pacjent O2 przed FL cała instalacja rozprowadzona na pasażera i na tył,otwory z przodu wycięte, masa podpięta. I jeszcze pin do bordnetz no i pojawił się problem. Wtyczkę mam taką jak na zdjęciu, zawleczke wyciągnąlem ale za nic nie mogę włożyć pinu. Czy ta kostkę trzeba jeszcze jakoś otworzyć żeby wpiac pin? Jeśli tak to proszę o jakieś instrukcję jak to zrobić. Dzięki i pozdrawiam.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez marcin607 Zobacz wpisPany podpinał ktoś chinola? Tam jest jeden kabel z 4lampkami - gdzie je wpiąć
Wpinasz do brodnetza we wtyczkę B pin 50
dla O2FL. Masa do jakiejś sruby. Lampki pod siedzeniami mają otwory a z przodu trzeba wycinać otwory w gabce.Ostatnio edytowany przez georgg; 28340.
Zostaw komentarz:
-
-
Pany podpinał ktoś chinola? Tam jest jeden kabel z 4lampkami - gdzie je wpiąć
Zostaw komentarz:
-
-
Trzeba będzie poszukać jakieś słabsze ledyZamieszczone przez krzynol Zobacz wpisjasno mocno, nie fajnie
Zostaw komentarz:
-
-
Przemek_i przeczytaj pytanie
które zadałem wszystko jest opisane
krzynol u mnie tak wygląda przy 20 %
IMG_20180925_051850_HDR.jpgIMG_20180925_051837_HDR.jpgIMG_20180925_051800_HDR.jpg
Zostaw komentarz:
-
-
A który masz rok auta??Zamieszczone przez DJ MŁODY Zobacz wpisczy ktoś odpowie na moje pytanie
Zostaw komentarz:
-
-
to szkoda bo 20% przy ledach w nocy i długiej jeździe troszkę męczyZamieszczone przez krzynol Zobacz wpisu mnie to nie działa
Zostaw komentarz:
-
-
jest na to sposóbZamieszczone przez krzynol Zobacz wpisteż sięzastanawiam czy jak założe ledy to nie będzie za jasno te 20%
Krzynol
ustaw w adaptacjach 5% i nie dotykaj menu w MD bo wejście w menu z automatu da 20% - przetestowane.
Albo poszukamy słabszych ledów

Zostaw komentarz:
-
-
u mnie w O2FL na maxidocie jest ustawienie w % po zapłonie i da się ustawić 20-100 (ustawienie tego poprzez adaptacje VCDS nic nie daje)
jasność po otwarciu drzwi ustawiamy w adaptacjach i działa 0-100%
też sięzastanawiam czy jak założe ledy to nie będzie za jasno te 20%
Zostaw komentarz:
-
-
wojtasmazi nie masz uzupełnionego profilu - stąd pytania;
Jaką masz skodę? O2 czy O2 FL?
Też nie mam czujnika zmierzchu i mam po zapłonie z regulacją 20-100%. Menu w maxi docie pojawia się po zaptaszkowaniu opcji o której już wcześniej pisałem kilkanaście postów temu.
Zostaw komentarz:
-
-
Bez czujnika zmierzchu też można włączyć ustawienie jasności po zapłonie ??
Aktualnie mam lampki podłączone zgodnie ze sztuką ale świecą się tylko po otwarciu samochodu z kluczyka oraz po wyjęciu kluczyka ze stacyjki ale w maxii docie nic nie mam do regulacji.
Zostaw komentarz:
-
-
U mnie jest 20-100%
a przydałoby się 0-100% po zapłonie bo 20% to delikatnie za jasno po zmroku jak się długo jedzie.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: